Vervoerders

Vind spoed, retour, groupage opdrachten in de app

De Wheelz-app biedt een actueel overzicht van opdrachten in de buurt van de vervoerder, ongeacht waar de vervoerder ook is. Zodra er een opdracht beschikbaar is, in een straal van vijftien kilometer in de huidige omgeving van de vervoerder, komt er een notificatie op de app binnen. Aanmelden kan met één druk op de knop, de vrachtaanbieder krijgt direct de gegevens van de vervoerder binnen in zijn klantenportal. Zodra de vachtaanbieder het tarief van de aangemelde vervoerder accepteert komt er een opdrachtbevestiging vanuit het platform binnen op de app en is de opdracht tussen de vrachtaanbieder en vervoerder rond.    

Tegelijkertijd zoekt het Wheelz-platform actief naar retouropdrachten zodat de mogelijkheid gezocht wordt om extra omzet te genereren op de oorspronkelijke opdracht. Wanneer dit voorkomt krijgen beide vrachtaanbieders 20% korting op de order. Op deze manier heeft iedereen voordeel en besparen we samen flink op de Co2 emissie en dragen we een steentje bij aan een beter millieu.

Het downloaden en het gebruik van de app is voor alle vervoerders geheel gratis. Met Wheelz ben je echt goed op weg!

Transporteurs worden via de app genotificeerd van mogelijke transportopdrachten binnen hun eigen regio. Daarbij hebben transporteurs toegang tot de alle beschikbare opdrachten door het hele land.

Met één druk op de knop is de beschikbaarheid van de vervoerder zichtbaar,  zodra de vrachtaanbieder het tarief accepteert wordt de opdracht automatisch bevestigt. Wheelz biedt gemak voor vervoerders en transporteurs, er kan meer omzet gegenereerd worden door de toegang tot de grote stroom transportopdrachten die worden aangeboden op het platform. Daarnaast nemen wij de administratie uit handen: wekelijks versturen we per mail de facturatie van alle opdrachten die aangenomen zijn vanuit het platform. 

Bel mij voor meer informatie!

Laat chauffeurs binnen de organisatie meedenken in het planningproces.

Als bedrijf een eigen groupage netwerk in beheer? De Wheelz-app kan hier helpen door alle chauffeurs binnen de organisatie de app te laten downloaden. Zodra er een opdracht binnenkomt op het platform, waarvan het laadadres zich bevind in de regio waar de chauffeur actief is, ontvangt deze een notificatie van de opdracht. De chauffeur kan zelf goed inschatten of de mogelijkheid er is om ‘bij’ te laden en hier een melding van te maken richting de planning. Er kan vervolgens zelf worden bepaald of de opdracht wordt aangenomen of niet.

Zoek zelf landelijk naar beschikbare vrachten.

Buiten dat er notificaties worden ontvangen voor transporten waarvan het laadadres zich binnen de regio bevindt of de notificaties die de chauffeurs ontvangen, is er altijd toegang tot alle beschikbare opdrachten binnen het gehele netwerk. Er kan dus zelf per regio gezocht worden naar beschikbare transporten.
De app geeft alle beschikbare transporten weer die er op dat moment actief zijn, er kan hier ten alle tijden op gereageerd worden. Tevens beschikt de app over een zoekfunctie waarbij bijvoorbeeld een plaatsnaam, of beschikbaarheid ingegeven kan worden: Op basis van uitkomsten van de zoekopdracht wordt alle data weergegeven.

Bel mij voor meer informatie!

Met Wheelz ben je goed op weg!

Download de app:

Ondertussen...

24058
Succesvol afgeleverd

Ondertussen...

1438105
Afgelegde kilometers
479368
Co2 besparing (m3)