Over ons

Missie

Vanuit jarenlange ervaring en diepgaande passie voor de transportwereld is de missie van Wheelz Cargo om, op basis van eerlijkheid en respect, dé logistieke oplossing te bieden aan iedereen in de transportbranche.

Visie

Onze visie is het grootste transportplatform van Europa te worden, dit met het doel om de transportinvulling zo efficiënt mogelijk in te regelen ten voordelen van de gehele branche en het milieu.

Kernwaarden

  • Passie voor de branche
  • Respect & eerlijkheid
  • Kwaliteit en professionaliteit
  • ‘We gaan ervoor’- mentaliteit

De mensen achter Wheelz Cargo

Wheelz Cargo is bedacht en ontwikkeld  door een aantal mensen met een gezamenlijke ervaring van ruim 100 jaar in de logistieke sector. De mensen achter Wheelz Cargo hebben de logistiek door het bloed stromen, ze hebben gewerkt bij: koeriersbedrijven, transporteurs, expediteurs, op- en overslag bedrijven en lucht- en zeetransportbedrijven. In deze  verschillende bedrijven heeft het Wheelz team brede ervaring opgedaan in vele functies, zoals: planners, declaranten, chauffeurs, loodsmedewerkers, supply chain medewerkers en management functies. De mensen achter Wheelz Cargo hebben verstand van zaken binnen de logistieke sector.

Waarom Wheelz Cargo?                      

De transportwereld is continu in beweging. Wij proberen om steeds de beste en meest voordelige oplossingen te bedenken en bieden op alle fronten voor onze klanten.
Service en klantgerichtheid staan hierbij boven aan ons lijstje.
Buiten dat we continu zoeken naar de beste opties zijn we ook dagelijks actief in het vinden van duurzame en milieuvriendelijke oplossingen.
Wanneer wij kunnen verbeteren, doen we dat direct. Kunnen we verbeteren tegen goedkopere tarieven, dan profiteren onze klanten daar van mee.
Zo snel als er te verduurzamen valt, verduurzamen we mee.