Diensten

World Wide Express

Het verzenden van uw pakketten moet natuurlijk correct gebeuren. Wat u niet wilt is dat de zending door 6 verschillende vervoerders wordt verwerkt om transportschade zoveel als mogelijk te beperken.

Wheelz Cargo werkt samen met enkele gerenomeerde partners die uw zending behandelen als of deze van ons zelf zijn. ‘Precise quality logistics’ noemen we dat. Uw zending is te volgen via het track and trace systeem en u krijgt een melding van levering met datum, tijd en naam van de ontvanger. Wheelz Cargo is onderdeel van een zelfstandig netwerk van transporteurs over de hele wereld die zijn gespecialiseerd in het vervoeren en bezorgen van uw kostbare goederen. Er wordt geen gebruik gemaakt van transportbanden waardoor de kans op schades tot een minimum beperkt worden.

Euro Groupage

Uw complete palletzendingen, veilig van A naar B door heel Europa.

Door ons uitgebreide Europese netwerk van vervoerders kunnen wij snel en adequaat handelen. Uw goederen zijn in goede handen.

Euro Groupage zendingen voeren wij uit onder CMR condities.

UGLI™ Overnight shipping

Verstuur nu tot 1 Kub (1M3) voor € 35,00

Pakketten met buitengewone maten of gewichten, die niet met de normale pakketdiensten mee kunnen en ook niet voldoen aan de eisen voor palletvervoer, kunt u met het UGLI™ netwerk versturen.

Ladders, tuinspeelgoed, regentonnen. Met UGLI™ Overnight Shipping kan het!

Klik hier voor meer informatie.

Warehousing

Uw goederen veilig opgeslagen in beveiligde warehouses
Dat is precies wat we doen.

Heeft u een webshop en ruimte gebrek? U kunt ons uw orders laten verpakken en versturen naar elk gewenst adres.
Ons Warehouse Management Systeem verteld u precies hoeveel voorraad u heeft en zorgt er desgewenst voor dat uw voorraad wordt aangevuld naar uw wensen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden